Auto huren bij Sixt tijdens vakantie in Barcelona

Ga jij binnenkort op vakantie naar Barcelona? Dat wordt ongetwijfeld lekker genieten. Grote kans dat je erop uit gaat trekken om één en ander te bezichtigen. In Barcelona zelf is genoeg te bezichtigen, maar ook in plaatsen rondom Barcelona is veel te zien en te doen. Het is dus zeker de moeite waard om ook eens de stad achter je te laten en bijvoorbeeld het binnenland in te trekken. Op deze manier kom je echt in aanraking met de Spaanse cultuur en leer je meer over de gebruiken en gewoonten van de lokale Spaanse bevolking.

Vliegvakantie
De trip naar Barcelona is per auto af te leggen. Vanaf Utrecht ben je echter wel bijna 14,5 uur onderweg om de grote Spaanse stad te bereiken. Voor veel mensen valt dit nog enigszins mee, maar het merendeel kiest er waarschijnlijk toch voor om met het vliegtuig richting Barcelona te trekken. Zo kun je lekker onbezorgd reizen en ben je met een paar uutjes op de plaats van bestemming. Bij aankomst in Barcelona heb je dan echter geen auto tot je beschikking en daardoor denk je misschien dat je al je zorgvuldig uitgedachte tripjes over boord moet gooien. Dat is echter niet het geval.

Auto huren
Wanneer je voor een vliegvakantie hebt gekozen en je geen auto tot je beschikking hebt, kun je er natuurlijk voor kiezen om alles met de taxi te bezoeken. De taxi’s in Barcelona zijn niet bepaald goedkoop en dat maakt dat je behoorlijk wat geld kwijt bent wanneer je iedere dag iets wilt bezoeken in de Spaanse stad. Om geen geld uit te hoeven geven aan de taxi, kun je ervoor kiezen om een auto te huren in het buitenland bij Sixt. Zo heb je zelf de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt en kunnen je tripjes gewoon doorgang vinden.

Sixt
Om een auto te huren in Barcelona, kun je terecht bij Sixt. Deze organisatie heeft vijf verhuurpunten in de grootste stad van Catalonië. Eén van de verhuurpunten is gevestigd op het vliegveld van Barcelona, waardoor je direct bij aankomst een auto kunt huren. Op deze manier kun je zelf naar je vakantiebestemming rijden en ben je de rest van je vakantie vrij om te gaan en te staan waar jij wilt. Zo kun je alle culturele plekken in en rondom Barcelona bezoeken en zelf bepalen wanneer je dit doet. Het huren van een auto kost dan wel geld, maar bedenk wel dat je nu zelf alles kunt bezoeken en je geen geld hoeft te betalen voor de excursies die je reisorganisatie jou probeert aan te smeren.  

Meer te weten komen
Ben jij mogelijk geïnteresseerd in het huren van een auto in Barcelona, maar heb je nooit eerder van Sixt gehoord? In dat geval kun je terecht bij NederlandReview. Hier hebben klanten van Sixt reviews https://nederlandreview.nl/autoverhuur/sixt-ervaringen-beoordelingen-reviews , ervaringen en een beoordeling achtergelaten om zo toekomstige klanten van advies te voorzien. Op deze manier kun je jezelf goed inlezen en bepalen of het een verstandige keuze is om tijdens je vakantie in Barcelona een auto te huren bij Sixt. 

12-08-2016