Vliegen naar Barcelona en andere steden

In Zuid-Europa en met name Spanje, Italië, Portugal of Griekenland gaan veel mensen ieder jaar op vakantie. De meeste mensen komen in het hoogseizoen. Wat het vliegen erg duur maakt. Op dat moment heeft u dus 2 opties. 1 goedkoop vliegen of 2 gewoon de hoofdprijs betalen. Veel mensen proberen of last minute een vakantie te boeken of heel ver van te voren. Op die manier kunnen ze goedkoop toch in het hoogseizoen naar de bestemming van keuze. Onderstaand een aantal populaire vakantie bestemmingen.

 

Barcelona

 

Rondom Barcelona is het ideaal om een vakantie te vieren. Zeker wanneer u kinderen heeft is het leuk om op een camping te gaan zitten binnen een uur rijden van Barcelona. Zo kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken met 1 van de vele activiteiten die een camping te bieden heeft. En de ouders krijgen wat meer rust en kunnen genieten van de aangename tempraturen en eventueel het mediterrane klimaat.

 

Lille

 

Lille ligt dan wel niet in Zuid-Europa maar het is wel een aangename stad om een vakantie te vieren. Het is ideaal voor een weekje weg met zowel 2 personen als met een geheel gezin. Lille is sinds de industriële revolutie enorm veranderd en is niet meer de oude oubollige stad die het eerst wat. Het er leven veel studenten en de gemiddelde leeftijd is dan ook niet ouders als 30 jaar. Het houdt de stad fris en levendig. Kijk voor informatie over Lille op: Lillefrankrijk.nl.

 

Pilion

 

Pilion in Griekenland is een van de minst ontdekte vakantie bestemmingen van het moment. Wanneer u besluit om naar Pilion te gaan zult u zich bevinden tussen de ras echte Grieken en genieten van het beste wat Griekenland te bieden heeft. Geniet van een heerlijke Gyros met een heerlijke delicatesse wijn en laat u inspireren door de Griekse cultuur en architectuur. Een aanbieder die bestemming regelt naar Pilion is Preciouslocations.nl

30-11-2015