Vliegtickets

Wil je naar Barcelona op vakantie, maar wil je niet te veel uitgeven voor jouw citytrip in deze populaire stad in Spanje? Lees dan op deze pagina drie tips om geld te besparen op jouw vakantie en boek een goedkope vakantie naar Barcelona.

 

Tip 1: boek goedkope vliegtickets

Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die naar Barcelona vliegen en deze vliegmaatschappijen hebben allemaal weer andere tarieven. Wil je een goedkope vakantie boeken, dan wordt aangeraden om de goedkoopste vliegtickets te boeken door de prijzen van verschillende tickets met elkaar te vergelijken.

 

Tip 2: kies een goedkope accommodatie

Je kunt een vakantie in Barcelona zo goedkoop of zo duur maken als je wil. Boek je een luxe hotel, dan ben je logischerwijs meer geld kwijt dan wanneer je een sober hostel boekt. Wil je een goedkope vakantie boeken, dan wordt aangeraden om de luxe hotels links te laten liggen en op zoek te gaan naar wat meer sobere accommodaties.

 

Tip 3: ga in het laagseizoen

In het laagseizoen is een vakantie vaak veel goedkoper dan in het hoogseizoen. Als het mogelijk is, kun je dus beter een vakantie boeken in november dan in bijvoorbeeld juli of augustus.