Waarom op vakantie naar Barcelona?

Barcelona is een populaire vakantiebestemming en dit is niet voor niets. Wil je weten waarom Barcelona zo vaak bezocht wordt? Lees dan in dit artikel waarom jij ook op vakantie moet gaan naar Barcelona.

 

Reden 1: veel bezienswaardigheden

Ten eerste heeft Barcelona veel bezienswaardigheden die je kunt bezoeken, zoals de Sagrada Familia en Casa Milà. De bezienswaardigheden liggen bijna allemaal in het centrum en zijn eenvoudig te voet te bezoeken. Houd je van cultuur snuiven, dan is Barcelona zeker een geschikte vakantiebestemming voor jou.

 

Reden 2: veel winkels, restaurants en tapasbars

Naast een groot aantal bezienswaardigheden, heeft Barcelona ook een groot aantal winkels, restaurants en tapasbars. Van kleine boetiekjes tot grote keten en exclusieve winkels met dure merken en van grote, luxe restaurants tot kleine tapasbars met typisch Spaanse tapasgerechten: je vindt het allemaal in Barcelona.

 

Reden 3: een kleine reisafstand

Tot slot is Barcelona vrij dichtbij. Boek je een vliegticket om vanuit een vluchthaven in Nederland te vliegen, dan ben je al binnen 3 uur in Barcelona. En omdat vliegtickets tegenwoordig ook steeds goedkoper zijn, hoef je niet eens veel te betalen voor jouw ticket naar Barcelona.

05-10-2015